marți, 11 iunie 2013

TEHNICA DE PROTECTIE CONTRA ATACURILOR ENERGETICE MALEFICE REALIZATE DE LA DISTANTA


I.                DESPRE ATACURILE ENERGETICE MALEFICE DE LA DISTANTA

Mi-am propus sa scriu acest articol care, sunt convins, va ajuta foarte multe persoane sa se autoprotejeze fata de atacurile energetice de la distanta, facute fie prin magie alba(care lucreaza cu Lumina), fie prin magie neagra(care lucreaza cu intunericul), fie ca atacurile sunt de vrajitorie(persoana este atacata prin invocarea de catre vrajitoare a demonilor), caci voi prezenta o metoda extrem de simpla si puternica din punct de vedere al functionarii sale, prin care sa protejati o data si pentru totdeauna fata de atacurile energetice malefice facute de la distanta.

De la distanta atacurile malefice, de tipurile enumerate mai sus se realizeaza prin transmiterea catre victima a diveselor tipuri de energie, modulate, algoritmene in scopul propus de agresor.

Deci energie este purtatoarea atacului, iar energia folosita poate fi una din cele trei de mai sus sau alta energie care poate fi utilizata.

Ca o paranteza, doresc sa va reamintesc de disputa, as putea spune devenita publica, despre utizarea energiei Flacarii Violet Argintii pentru atacuri energetice. Pentru a linisti pe toata lumea care a fost indusa in eroare de faptul ca, se pronuntau pasional asupra acestei probleme  extrem de vocal si pasional in special persoane care nu avea nici un fel de cunostine energetice asupra acestei probleme, dar care isi expuneau parerile ca fiind adevaruri de necombatut, vreau sa va aduc la cunostinta ca in primul rand aceasta energie exista si ca entitatea care este pastratoarea acestei energii nu permite folosirea Flacarii Violet Argintii in scopuri malefice ci numai in scopuri benefice. Ca urmare, la cea mai mica intentie a utilizatorului acestei energii de a face fapte malefice, ei bine imediat emisia de catre agresor a Flacarii Violet Argintii este stopata de entitatea pastratoare, in acest mod blocandu-se orice atac energetic malefic cu energia Flacarii Violet Argintii. Deci a fost vorba de o alarma falsa......

Dar sa revenim.

In general, modul de realizare a atacurilor energetice malefice se realizeaza de la distanta, caci in acest mod identitatea agresorului ramane ascunsa potentialei victime; victima poate afla identitatea agresorului numai daca aceasta solicita sprijinul si ajutorul unui expert in combaterea faptelor de magie si vrajitorie, ocazie cu care in afara tratamentului pentru anihilarea faptei de magie sau vrajitorie suferita de victima se poate determina si identitatea agresorului.

Toate aceste atacuri sunt atacuri energetice caci victima acestor atacuri primeste de la agresorul aflat la distanta energii specifice algoritmate cu scopul de a face rau victimei.

Prima concluzie, din acest preambul, este ca agresorii care realizeaza atacurile energetice, au cunostintele si practica necesara de a lucra cu: Lumina/Energie Universala, cu intunericul(care este energia provenita din zona malefica a anticerurilor sau patriei demonilor) sau cu energia demonilor in urma invocarii acestora; toate aceste energii sunt energii algoritmate sau altfel spus modulate cu algoritmul dorit de agresor pt a realiza un act malefic. Deci cei care sunt agresori trebuie sa aiba cunostinte solide pentru a putea realiza aceste fapte.

Tot in categoria atacurilor energetice executate de la distanta intra si faptele de magie/vrajitorie facute prin tehnici mai putin elevate, le-as putea numi tehnici taranesti sau cred mai bine spus populare, cu referire la faptele de realizare a farmecelor, facaturi, descanturi, deochi, facaturi si trimitaturi in perne s.a.

Se pot include in aceasta categorie si corzile malefice, care sunt atacuri energetice. Iar aici vorbim numai despre cele facute de la distanta, care sunt legaturi energetice trimise de agresor catre victima pentru a o lovi. Se poate trimite catre victima prin aceste legaturi energetice realizate de la distanta de la agresor la victima: energie(Lumina sau intuneric), forme gand malefice(care sunt mase energetice emise de gandurile malefice ale unui agresor). Trebuie sa mentionez ca se pot trimite prin corzile malefice entitati negative, spirite s.a., dar aceste tipuri de corzi malefice sunt mult mai rare caci probabil sunt mai dificil de realizat, si chiar daca ies putin din categoria “atacurilor energetice” ca domeniu general al metodei de protectie pe o voi prezenta, se asigura protectia persoane atacate(care se doreste sa devina victima prin atacurile relizate cu corzi malefice).

Gama atacurilor energetice malefice este foarte extinsa si include practic roate atacurile energetice care se pot si de obicei se realizeaza de la distanta: legaturi de magie, vraja cu argint viu, blesteme, legaturi de infertilitate, legarea drumurilor, legarea cununiilor, algoritmi si programe malefice, transmisiuni de energie informata negativ si multe multe alte tipuri de atacuri energetice malefice de la distanta, din pacate.

Toate aceste atacuri energetice malefice realizate de la distanta daca ajung asupra victimei, aceasta neavand nici un fele de scut de aparare fata de aceste atacuri, provoaca acesteia suferinte de diferite tipuri, care pot fi din ce in ce mai grave functie de incarcatura energetica a atacului malefic.

De asemenea, anihilarea si revenirea dupa un astfel de atac energetic, se poate face doar avand ajutorul unui expert in lucru cu energiile care poate combate astfel de atacuri, revenirea victimei din aceasta stare facandu-se relativ rapid dupa tratamentul contra magiei si/sau vrajitoriei realizat de terapeutul energetic asupra victimei. Problema cea mai complicata si delicata pentru victima este aceea, de a se lamuri de ceea ce ii provoaca suferintele, caci atacurile energetice malefice dau efecte asupra victimelor care pot fi confundate cu diferite boli. Este necesara, si o spun inca o data, prezenta terapeutului energetic care ajuta victima chiar din acest moment, in cazul atacului energetic malefic.

 II.             METODA DE PROTECTIE

 Pentru ca suferintele cauzate victimelor de atacurile energetice malefice realizate de la distanta,  sunt foarte neplacute, pot fi chiar extrem de neplacute, am decis sa va prezint, tuturor doritorilor, o metoda de preotectie, care subliniez ca functioneaza numai asupra atacurilor energetice malefice facute de la distanta.

Daca atacul energetic este realizat de un agresor aflat langa vicitma, aceasta metoda pe care o voi prezenta in continuare, nu va va asigura protectia, trebuind in acest caz aplicate alte metode de protectie, care exista, dar nu fac obiectul prezentarii de fata.

Va prezint aceasta metoda extrem de simpla, caci este la indemana oricui se doreste a fi protejat fata de atacurile energetice malefice facute de la distanta, deci fata de atacurile magie si vrajitorie facute de agresor de la distanta, si subliniez ca metoda este extrem de simpla si accesibila si utilizabile de oricine doreste caci nu necesita nici un fel de cunostinte in lucrul cu energiile, nici in alte tehnici de protectie si nici un fel de cunostinte ezoterice sau oculte.

Metoda de protectie care trebuie realizata de o persoana - dupa aplicarea acestei metode peroana nemaputand fi atinsa de nici un fel de atac energetic malefic facut de la distanta - este indeplinita prin urmatorul ritual:

1.Persoana care isi face singura protectia trebuie sa se retraga intr-o incapere in care sa nu fie deranjata pe durata aplicarii metodei de alta persoana.

2.Persoana care aplica metoda isi va alege:

            a) un prenume secret;

- prenumele secret se alege, desigur corelat cu sexul persoanei, si anume orice nume secret doreste persoana in cauza.

                        - exemple de prenume secrete pentru persoane feminine: Maica Domnului, Artemis, Hera, Qwan Yin, Athena, Geea, Indira Ghandi, sau un prenume obisnuit uzual etc

                        - exemple de prenume secrete pentru persoane masculine: Gabriel, Metatron, Lazar, Bachus , sau un prenume obisnuit uzual etc

Va puteti alege un prenume secret pe care il veti considera potrivit pentru Dvs, si desigur puteti alege un prenume secret diferit de cele enumerate numai ca exemplu de catre mine.

            b) un Protector Divin al Dvs;

                        - Protectorul Divin poate fi numele unei entitati spirituale suprioare

                        - exemple de protector divin: Arhanghelul Mihail, Arhanghelul Gabriel, Arhanghelul Rafael, Sfantul Ioan Botezatorul, Zeus, Iisus Hriestos, Maestrul Inaltat Sananda(Iisus Hristos), Maestru Inaltat Germaine, s.a.

Si in acest aspect va puteti alege un Protector Divin pe care il veti considera potrivit pentru Dvs, si desigur puteti alege un Protector Divin diferit de cele enumerate numai ca exemplu de catre mine.

3. Dupa ce v-ati ales prenumele secret si Protectorul Divin, cu voce tare sau mental declarati:

„Incepand din acest moment Prenumele meu secret este:...........(cel pe care l-ati ales) iar Protectorul meu Divin este:.............(cel ales de Dvs)”

Daca, spre exemplu, numele Dvs este: Popescu Alexandru si v-ati ales prenumele secret Bachus iar ca Protector Divin ati ales pe Sfantul Ioan Botezatorul, in finalul acestui ritual spuneti:

„Incepand din acest moment ma numesc Popescu Alexandru Bachus iar Protectorul meu Divin este Sfantul Ioan Botezatorul”

            Dupa ce ati realizat cei trei pasi ai ritualului metodei, ati realizat practic schimbarea denumirii casetei Dvs din baza de date a universului(Cronica Akasha), deci ati realizat o opertatiune de „Rename” pentru casuta care va este alocata in Baza de date a Universului.

            Deoarece atacurile energetice malefice de la distanta se realizeaza prin accesarea casutei Dvs din Cronica Akasha prin pronuntarea cu voce tare sau mental de catre agresor a numelui si prenumelui Dvs, incepand din a cest moment, spre exemplu agresorul va pronunta: „Popescu Alexandru” el nu va va putea trimite energiile malefice caci nu va putea intra in contact cu Dvs deoarece numele casetei Dvs din Cronica Akasha este acum: „Popescu Alexandru Bachus cu Protectorul Divin Sfantul Ioan Botezatorul”.

            In acest mod ritualul este complet.

            Deci, din acest moment Popescu Alexandru(care este numai un nume ales aleator pentru a va exemplifica module de realizare a ritualului, respectiv a metodei) practic nu va mai putea fi nciodata atacat energetic malefic de la distanta.

             Foarte Important:

1.     Nu trebuie sa uitati prenumele Dvs secret si nici Protectorul Divin ales;

2.     Nu trebuie sa spuneti nimanui (nici la sot sau sotie, nici la mama/tata, nici la copii etc) prenumele secret pe care vi l-ati alesc si nici numele Protectorului Divin.

3.     Daca veti dori ulterior acestui ritual sa primit un tratament energetic de vindecare pentru o suferinta a Dvs, de la distanta, pentru ca terapeutul  energetica sa poata sa va faca acest tratament, terbuie ca Dvs sa ii dati personal si direct acceptul Dvs expres, desigur fara a-i spune nici terapeutului prenumele secret pe care vi l-ati alesc si nici numele Protectorului Divin. Daca nu veti face acest lucru nu veti putea primi un astfel de tratament.

            Cred ca metoda pe care v-am prezentat-o este relativ simplu de aplicat, nu necesita cunostinte suplimentare(eventual numai de cultura generala!!!) si va garantez ca functioneaza perfect.

In special este destinata a fi utilizata de persoanele sensibile si extrem de sensibile la atacurile energetice.

Daca aveti prieteni/prietene care nu au posibilitatea de a afla aceste informatii dar au nevoie de aceasta metoda de rezolvare a problemelor lor, va rog sa ii ajutati!

Sa aveti parte numai de Energii Benefice din zona Energiilor Inalte!

Va doresc, tuturor, multa sanatate si numai bine.

 

37 de comentarii:

 1. Treaba cu numele ales o inteleg dar de ce trebuie ales si un protector daca nici un atac nu mai poate ajunge la tine ? ca doar ti-ai schimbat "adresa"
  Adica alegand un protector ii dai la o parte pe ceilalti. De ce trebuie sa te legi de unul ?

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna seara.
  Eu am experimentat astfel metoda, posibilitatea de aflare a prenumelui secret dar si a Protectorului Divin reprezentand doua trepte de siguranta.
  Daca tu vrei sa experimentezi numai cu prenumele secret nimeni nu ti se opune.
  Alegand la "adresa" ta un protector Divin nu inseamna ca ii inlaturi pe cilalti. Ceilalti te pot ajuta oricand, cu conditia sa le ceri ajutorul?sa ii invoci.
  Oricum, orice persoana are un "clasament" propriu al entitatilor superioare, care poate nu ii este persoanei revelat, dar la aceasta alegere subconstirntul tau te ajuta sa il nominalizezi ca protector Divin entitatea superioara care iti este cea mai apropiata.
  Repet ce spun de fiecare data: Nu imi plac anonimii! Asta arata lipsa de curaj si de responsabilitate fata de punctele tale de vedere.
  In plus, e pacat sa te integrezi in "masa anonimilor" atunci cand ai de spus ceva, care poate fi o observatie, un punct de vedere antagonist sau o critica.
  Iti doresc toate cele bune.
  Eugen Viorel Cretu

  RăspundețiȘtergere
 3. recomand acest ritual de protectie multumind si eu maestrului meu Cretu

  RăspundețiȘtergere
 4. Prin schimbarea prenumelui dupa metoda prezentata de dvs nu se renunta la numele de botez? Nume care de altfel a fost primit prin taina botezului crestin si cum oare se mai poate beneficia de avantajele rugaciunilor preotilor in biserica la depunerea unui acatist?

  Lucian

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa ar parea la prima vedere, dar nu este asa.
   Dumnezeu care este peste tot, dar mai ales in noi conform legii Unimii, intotdeauna te si ne va ajita daca I-o vom cere, caci nu exista nici o bariera pentru Dumnezeu.
   Oricum, prin acataiste se cere ajutorul Lui Dumnezeu si nu se capata beneficii.
   Numai bine iti doresc.
   EV Cretu

   Ștergere
  2. Buna ziua!Ma numesc Mirela.Din surse sigure stiu ca asupra mea au loc atacuri energetice.Dar am si persoane care ma ajuta si incearca sa ma protejeze .Ce se intampla daca imi schimb numele? Nu mai am nevoie de protectie pentru ca atacatorii nu ma mai gasesc.Dar daca ,totusi,mai am nevoie de protectie? Cum procedez ca cei care ma protejeaza sa aiba acces la mine?

   Ștergere
 5. Minunat.Id-ul meu este mentaltut si sunt foarte curios daca ma poti ajuta macar cu un link " Cum se poate scapa de atacatorii cu care locuiesti sau te intalnesti zilnic.Nu obligatoriu cei de la distanta.Astept ajutor va rog mult

  RăspundețiȘtergere
 6. Buna ziua.
  Nu trebuie sa spui nimanui ID-ul tau. Cred ca este necesar sa ti-l schimbi acum pt ca a devenit cunoscut; este necesar sa nu il spui nici unei persoane, indiferent de cat de apropiata iti este.
  Pt a te proteja de persoanele/atacatorii de langa tine, trebuie sa ai cunostinte si capacitatea de a lucra cu energiile. Altfel nu poti face nimic.
  Te rog, in final, ca pe viitor daca mai vrei sa facem schimb de informatii/puncte de vedere sa iti schimbi statutul de anonim si sa ne prezentam unul altuia. Este un gest de politete fata de celalalt interlocutor.
  Iti doresc numai bine.
  EV Cretu

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buna ziua dl Eugen.
   sa va intreb de un caz concret cum este posibil cind victima este agresata de la distanta de catre agresor prin vrajitorie bineinteles, nestiindu-i numele si prenumele doar numarul de telefon in care trimite frecvent mesaje de amenintare cu blestem si moarte. in cazul acesta avem metoda de protectie? metoda dvs functioneaza??? va multumesc anticipat de eventuala indrumare

   Ștergere
 7. Buna ziua.
  Trebuie sa facem distinctia intre agresiune si atacul energetic malefic.
  Atacul energetic se materializeaza printr-o legatura malefica intre agresor si victima.
  Atunci cand se vorbeste la telefon nu mai este nevoie de ID victimei caci atacul nu mai reprezinta un atac energetic la distanta, iar metoda prezentata nu are nici un efect caci este prin telefon o legatura direvta, nemijlocita intre agresor si victima, deci nu mai este vorba de un atac energetic la distanta.
  Trebuie sa nu sa mai raspunda la telefon de catre victima sau sa se schimbe numarul de telefon.
  Numai bine.
  EV Cretu

  RăspundețiȘtergere
 8. Buna ziua,

  Mai intai va spun ca ma numesc Cristian si am optat pentru profilul anonim ca sa nu-mi creez o adresa de Google. As fi avut o intrebare pentru cazul cand avem de a face cu atacatori versati care pot accesa dosarele Akashei. Ar putea sa se uite la amprenta energetica a celui care a fost un anumit nume si daca s-a modificat in ultima vreme, nu? Deci ar putea gasi modificarea prin schimbarea numelui. Cum s-ar putea iesi dintr-o astfel de situatie?
  Va multumesc,
  Cristian P.

  RăspundețiȘtergere
 9. Caracterul secret al datelor adaugate de tine se mentine si in Cronica Akashica, in sensul ca acestea nu pot fi accesate decat de tine. Sigur nu ma refer la entitati benefice superioare, care pot accesa sapre binele nostru aceste informatii, dar aceste entitati nu experimenteaza atacurile energetice malefice de la distanta.
  Ca urmare, te rog, sa nu ai nici o frica sau rezerva de a aplica metoda.
  Este 100% sigura pt atacurile energetice malefice de la distanta.
  Numai bine.


  RăspundețiȘtergere
 10. Buna ziua,
  Ma nunesc Ana si am optat pentru profilul "anonim" ca sa nu fie nevoie sa creez o adresa Google. As avea o intrebare in legatura cu o persoana draga mie - rupta din mine - care are probleme si crede ca este atacat energetic, din diverse parti . Daca accepta sa faca ritualul propus de dumneavoastra, credeti ca poate scapa de aceste atacuri? Se va simti mai bine? Am inteles ca eu nu pot face asta in locul sau !
  Va multumesc,
  Ana I.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Fiecare trebuie sa isi stabileasca datele secrete pentru el. De asta sunt secrete.
   Deci nu poti face tu pentru altcineva.
   Si intreb: de ce persoana pe care o numesti rupta din tine nu isi face singura ritualul? Nu crede? Nu vrea? Indiferent de "Nu" este treaba lui si inseamna ca nu are acces la acest ritual.
   Ar mai fi o problema, de principiu: la atacurile energetice nu merge diagnosticarea pe principiul" el crede; trebuie masurat corct si pus un diagnostic corect. Poate fi vorba, daca nu este un atac energetic malefic de la distanat, de un atac malefic Fata in fata sau este vorba de o suferinta de natura psihica.
   Numai bine.

   Ștergere
 11. Multumesc!
  Chiar aveam nevoie de asta.
  :)

  RăspundețiȘtergere
 12. Bună ziua,
  Sper din toată inima să funcționeze. Am foarte mare nevoie de o astfel de schimbare pentru protecție deoarece cineva (nu știu cine dar am o vagă bănuială) mă vânează nopțile și am coșmaruri crunte din care uneori mă minunez că m-am mai trezit. Cred că numai puterea lui Dumnezeu mă scoate din ghearele acelor atacuri. Ultima oară m-am trezit după ce am reușit cu greu (în acel) vis să-mi torn Mir pe frunte ....

  RăspundețiȘtergere
 13. Functioneaza!
  Iti doresc numai bine.
  EV Cretu

  RăspundețiȘtergere
 14. Buna ziua. Stiu ca pare o intrebare stupida, dar se pot alege doi protectori divini? Intreb pentru ca am doi sfinti la care ma rog si de care sunt foarte apropiata.

  RăspundețiȘtergere
 15. Răspunsuri
  1. Este posibil sa fiti contactat prin e-mail?

   Ștergere
  2. Da.
   Adresa mea de email este:
   eugenviorelcretu@gmail.com

   Numai bine.

   Ștergere
 16. daca am doua prenume cum procedez?adaug inca unul sau i l schimb pe al 2-lea?

  RăspundețiȘtergere
 17. Nu stergeti nimic.
  Mai adaugati prenumele secret.
  Numai bine.

  RăspundețiȘtergere
 18. abauna, ziua ! numele meu este Rodica dar n-am cont google si...
  Ma bcur ca -am gasit acest site si vin cu intrebarea; daca la botez nasa a insistat pt. prenumele ei... cu care m-a botezat , adaugand si pe cel ales de parintii mei , dar care pe parcurs s-a ;marginalizat/uitat , eu folosind doar numele ales de parinti ( dupa moartea nasilor...) are vreo importanta, pot fi vinovata ( nu eu am ales numele...) mai ales ca primul nume era nume de sfant , afecteaza cu ceva destinul !?
  Multumesc anticipat

  RăspundețiȘtergere
 19. As spune ca nu, in general.
  Mai ales in cazul prezentat de tine nu este nici o problema.
  Numai bine iti doresc.

  RăspundețiȘtergere
 20. Numele meu este Stela. Sora mea spune ca este chinuita de demoni.Poate fi adevarat?

  RăspundețiȘtergere
 21. Nu pot sa imi exprim o parere corecta, caci intrebarea ta este prea generala. Ar trebui sa am date clare despre sora ta: Nume si prenume complet, adresa completa, pt a aprecia daca este o suferinta psihica sau este o situatie adevata, cum intrebi tu.
  Numai bine iti doresc, dar mai ales surorii tale.

  RăspundețiȘtergere
 22. Bună ziua, vă rog să-mi spuneți cum pot lua legătura direct cu dvs., mulțumesc.

  RăspundețiȘtergere
 23. Ma puteti suna dimineata la numerele de telefon: Tel: 0721 320 50(Orange)7 & 0737035888(Vodafone) & 0770307115(Digi).
  Iti doresc numai bine.

  RăspundețiȘtergere
 24. Din pacate,vrajitorii astazi nu actioneaza singuri,ci in echipe (ganguri...gang stalking),impreuna cu indivizi ce folosesc arme de energie directa,care stiu parapsihologia,folosesc sonarul pt infrasunete,care te da senzatia de ,,attinge fantoma,,la inceput este greu sa ti dai seama cand este magie neagra si cand senzatii provocate de radiati modulate

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Metoda fuctioneaza si in cazul prezentat de tine, desigur pt atacul energetic de la distanta; deci functioneaza chiar si la atacuri de la distanta facute individual sau in grup, cu Lumina sau Intuneric, caci daca ai aplicat metoda nu mai pot localiza in Cronica Akasha.
   Iti doresc numai bine si mai multa incredere.
   EV Cretu

   Ștergere
 25. Dar atacul energetic tantric? Vorbesc de legaturile pe care poatr face un yoghin cu victima sa pt a putea beneficia dupa bunul plac de orice fel de atingere...sexuala..cum se bareaza de catre victima?

  RăspundețiȘtergere
 26. Metoda este pentru atacuri de la distanta, Functioneaza daca o aplici si pentru astfel de atac.
  Daca nu esti la distanta si esti in nisa energetica a agresorului metoda de protectie la distanta nu functioneaza.
  Cred ca este bine sa mai citesti o data articolul.
  Numai bine.

  RăspundețiȘtergere
 27. Lucreaza la o firma colaboratoare cu a mea. Il vad destul de rar insa personajul se pare ca se "hraneste " in continuu cu aceasta agresare sexuala la distanta...Am sa aplic metoda...sunt un pic suspicioasa insa...prin simple exercitii mentale si de respiratie el se conecteaza la mn iar eu anihilez cu un alt prenum si prorector divin..nu sunt 2 treburi diferite..legatura tine de exercitiu mental .iertati ma dc insist...va rog sa mi expplicati!!! Multumesc infinit!! Am nevoie de sfaturi..traiesc pot spune o drama..am nevoie de ajutor.

  RăspundețiȘtergere
 28. Daca ai citit articolul cu atentie ai observat ca tacurile de la distanta se fac print-o baza de date unde fiecare fiinta care a trait sau traieste pe pamant are "un folder" cu numele si prenumele sau, care reprezinta adresa de accesare a acestui fisier de la distanta, Daca faci modificarile prezentate in metoda denumire fisierului este schimbata si numele il stii numai tu, asa incat nu mai poate fi accesat de oricine altcineva, deci nici de atacatorul tau yoghin tantric. Sper ca am fost destul de clar.
  Deci: se poate concentra personajul sau oricine altcineva pe tine mental, energetic sau in orice alt mod dar corzile energetice trimise catre tine pentru a te ataca nu gasesc persoana catre care au fost trimise.
  Numai bine.

  RăspundețiȘtergere
 29. Buna ,
  Daca persoanele care ne ataca energetic au poze cu noi ne pot ataca folosind pozele?

  RăspundețiȘtergere