luni, 2 mai 2011

Despre cresterea capacitatii de a transmite energia universala functie de gradul de initiere al practicantului Reiki.

            Unul din parametrii cei mai importanti in transmiterea catre client a energiei Reiki, este energia de viata a clientului, care se masoara radiestezic inainte si dupa tratamentul Reiki.
Am prezentat date despre energia de viata in articolul: Este util ca un practicant Reiki sa fie si un bun Radiestezist? Este recomandabil sa cititi mai intai acest articol, si de abia apoi sa intrati in cuprinsul articolului de fata.
            Daca practicantul Reiki este si practicant al Radiesteziei, isi poate face o autoevaluare a capacitatii sale de a transmite Reiki, dupa primirea fiecarui grad al sistemului Usui Reiki. Acelasi lucru, adica acelasi mod de apreciere, se poate face si pentru ce care au primit initieri de diferite grade pentru Gendai Ho Reiki, Komyo Kai Reiki sau Usui Teate Reiki.
            Pentru practicantii Usui Reiki care au primit intierile gradului 1, cantitatea maxima de Energie de viata pe care  o pot transmite intr-o perioada punere a mainilor pe ei sau pe client, timp de 10 minute, este in jur de 34000 %, fata de energia de viata a unui om normal si sanatos, fara initieri, a carei valoare este 100%.
Toate valorile mentionate in acest articol se obtin peste cca 8 zile de la primirea initierilor gradului respectiv.
In continuare nu voi mai scrie si %, pentru valorile masurate, pentru a usura retinerea acestor valori.
            Pentru practicantii Usui Reiki care au primit intierile gradului 2, cantitatea maxima de Energie de viata pe care acestia o pot transmite intr-o perioada punere a mainilor pe ei sau pe client, timp de 10 minute, este in jur de 340000, fata de energia de viata a unui om normal si sanatos, fara initieri, a carei valoare este 100.
            Pentru practicantii Usui Reiki care au primit intierile gradului 3, cantitatea maxima de Energie de viata pe care acestia o pot transmite intr-o perioada punere a mainilor pe ei sau pe client, timp de 10 minute, este in jur de 3400000, fata de energia de viata a unui om normal si sanatos, fara initieri, a carei valoare este 100.
            Pentru practicantii Usui Reiki care au primit intierile gradului 4/Maiestrie, cantitatea maxima de Energie de viata pe care acestia o pot transmite intr-o perioada punere a mainilor pe ei sau pe client, timp de 10 minute, este in jur de 34000000, fata de energia de viata a unui om normal si sanatos, fara initieri, a carei valoare este 100.
            La fel, daca practicantul Reiki isi executa cu constinciozitate si rigurozitate autotratamentul, conform celor predate de Maestrul sau, plecand de la aceste date, isi poate aprecia, singur, modul de reusita al autotratametului sau.
            Masuratorile radiestezice pe care le faceti pentru Dvs., se pot face pentru orice alt practicant Usui Reiki, la cererea acestuia, deci fara a-I incalca Liberul Arbitru.
            Toate aceste date prezentate in acest articol nu au mai fost mentionate public de nici un alt practicant al Reiki si Radiesteziei.
            Sper ca toate aceste date prezentate de mine va vor fi utile in practica voastra Reiki.
Namaste!

Va urez, tuturor, multa sanatate si numai bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu