sâmbătă, 4 decembrie 2010

Despre simbolurile sistemelor TERA MAI REIKI si TERA MAI SEICHEM dezvoltate de Kathleen Ann Milner (2)

Va voi prezenta, in continuare, simbolurile sistemelor TERA MAI, dezvoltate de
Maestra Reiki Kathleen Ann Milner, partea a doua.
Dupa cum sunt sigur ca ati remarcat, si de la prezentarea simbolurilor TERA MAI prezentate in prima parte, la fiecare simbol se prezinta si o mica istoriei a inceputui fiecarui simbol. Veti constata si singuri, ca tot ceea am mentionat despre simbolurile sistemului initial Sai Baba Reiki, in cartea mea Karuna Ki Reiki – Vindecare si Evolutie Spirituala, ne conduc catre concluzia ca la baza sistemelor de tip Karuna, stau inceputurile timpurii realizate de Kathleen Ann Milner impreuna cu studentele sale care i-au dat diferite simboluri, sau din materialele Reiki primite de KAM de la alti Maestri Reiki cu care era in legatura directa, din punct de vedere al practicii, predarii si dezvoltarii Reiki.


            7.IAVA

Simbolul Iava a fost primit de Catherine Mills Bellamont, la scurt timp dupa ce a primit initierile Maiestriei Reiki de la KAM, in Irlanda. Ingerii i-au spus ca simbolul Iava sa fie folosit numai pentru vindecarea Pamantului..
Iava este trasat prin doua linii continue. Prima linieeste dedicata valului cosmic. Cand se deseneaza inelele celei de-a doua linii, spuneti: Pamant, Apa, Vant si Foc!

   
8.VINDECARE PLANETARA SI ILUMINARE

Simbolul Vindecare Planetara si Iluminare a fost promit de Maria Abraham dupa ce a primit initierile Maiestriei Reiki de la KAM.
Numele simbolului borbeste si se descrie prin el insusi. Imaginea lui este apropita de simbolul pentru Flacara Violeta; este atat de aproape, ca si cum simbolul Flacarii Violete ar fi evoluat din acest simbol.


Am aratat sub desenul simbolului, ca el poate fi utilizat impreuna cu Iava, insotite de un alt simbol(cel de la mijloc) pe care il voi prezenta, de asemenea, in continuare.


9.SHANTI

Simbolul Shanti (Pace) i-a fost dat lui KAM de una din studentele sale, Pat Courtney, dupa ce a finalizat clasa de Maiestrie Reiki predata de KAM.
Simbolul Shanti ajuta la vindecarea trecutului, astfel incat sa fim concentrati si armoniosi, in prezent. Cand suntem prezenti aici si acum, eliberam viitorul asa cum va fi el.. Aceasta arata cum simbolul Shanti trebuie sa ajute in tratamentele/vindecarile individuale.


10.CHO KU REI DUBLU –TIPUL I

Simbolul Cho Ku Rei Dublu – Tipul I (vezi desen), se traseaza dupa principiul de trasare al lui Cho Ku Rei singular(clasic), in sensul micsorarii cercurilor finale.
Acest simbol a fost inclus in materialele Reiki pe care Margarette Shelton i le-a dat lui KAM.
Cele doua Cho Ku Rei din simbol sunt numai aducatoare de energie si nu au au o semnificatie speciala.
Multumita miscarii circulare din simbol, ca la miscarea spiralata Sufi sau ca in tehnicile Samanice a miscarii bratelor in spirala sunt ajutate victimele accidentelor.
Dupa spuse KAM sistemul Ama Deus este in clus in cartile sale: Tera, My Journey si Becoming a Shaman.
Sistemul TERA MAI este numai o linie alternativa Reiki, care o include pe Margarette Shelton. In initierile originale ale Reiki Alliance, preluate de la Hawayo Takata, includea numai Cho Ku Rei trasat contraorar, in sensul micsorarii cercurilor, adica cel clasic din Usui Reiki.
Se poate trasa, cel mai bine, simultan cu ambele maini.


             11.CHO KU REI DUBLU – TIPUL II

Simbolul Cho Ku Rei Dublu – Tipul II (vezi desen), se traseaza ca in figura prezentata a simbolului, in sensul cresterii cercurilor.
Acest simbol a fost inclus de Buddha pentru folosirea in sistemul TERA MAI SEICHEM. Pare sa lucreze mai bine prin trasarea mai intai a unui cerc mai mai mic si apoi a cercurilor din ce in ce mai mari.


Se poate trasa, cel mai bine, simultan cu ambele maini.

12.RELEASE(SIMBOLUL ELIBERARII)

Simbolul Eliberarii(Release) – il puteti folosi cu ce titulatura va este mai comod – i-a fost dat lui KAM, ca o cale de a ajunge la la miezul sau in spatele tiparelor negative care pot fi bine ascunse, si, de ale aduce la suprafata, de a le examina, de le elibera, transforma si vindeca.
Acest simbol este pe copreta carti lui KAM: Becoming a Shaman.


13.DREPTATE SI COMPASIUNE

Acest simbol i-a fost dat lui KAM in New York, in data de 11 Septembrie, pe santierul provocat de evenimentele tragice ale acelor zile, unde, din cauza fricii multe suflete au fost blocate intre Lumi. Transmiterea vindecarii catre sufletele dezincarnate este posibila deoarece energiile TERA MAI vin de la Sursa de Energie facuta de Dumnezeu, care este prezent in toate dimensiunile.
Aceste suflete din 11 Septembrie, blocate intre Lumi, care cereau dreptate nu erau gata sa mearga in Lumina. Astfel, Ingerii i-au transmis acest simbol pe tru a ajuta aceste suflete sa invete compasiunea asa cum ele cautau dreptatea.


14.LUMINA LUI CRISTOS SI MARIA

In desenul simbolului, in partea care se refera la Lumina lui Cristos (partea stanga), elementul important sunt cele doua “V”-uri, care sunt trasate impreuna, orizontal ( aceste linii nu sunt un “X”). Ajuta la conectarea la Energia Constiintei Cristicice. Maria (partea din desenul simbolului ca un “M” mic, in dreapta) conecteaza la Maica Domnului, ca Energie a Pamantului(ca Mama Pamant). Folosite impreuna creeaza o vibratie inalta si aduc Lumina in planul fizic, pentru vindecare sau pentru diferite alte necesitati.


Va doresc, tuturor, multa sanatate si numai bine.

Va urma.

Un comentariu:

  1. felicitari pentru blog si pentru carte! daca nu va suparati am sa trec linkul pe blogul meu.
    http://mihail-petru-lungu.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere