vineri, 5 noiembrie 2010

Completare parametri Reiki si de evolutie spirituala

Am discutat cu unul din din Maestrii Instructori Reiki, care a primit toate iInitierile de la mine, despre articolul “Cateva date radiestezice despre parametrii Reiki”.
            Mi-a confirmat si el punctul de vedere ca acesti parametri sunt foarte utili in a aprecia rezultatul unei Initieri, si de ce nu, putem aprecia, prin masurare radiestezica, calitatile unui practicant Reiki, indiferent de gradul pe care il are, prin masurarea acestor parametri Reiki instituiti de mine.
            Pe de alta parte, mi-a semnalat faptul, ca urmarind emisiunea “Codul lui Oreste” la postul de televiziune B1 TV, cu cateva zile in urma, in calitate de invitat al Dlui Oreste Teodorescu, era un Domn (al carui nume nu l-am aflat), cu practica deosebita in arta evolutiei spirituale, daca am inteles eu bine.
Profit, de posibilitatea de a va cere ajutorul Dvs., cei care imi cititi blogul, rugandu-va sa imi comunicati numele acestui Invitat, pentru ai mentiona paternitatea pentru ceea ce voi scrie in continuare.
            Deci, discutand cu fostul meu student – acum Maestru Instructor -, mi-a mentionat un alt parametru spiritual, deosebit de interesant, aplicabil si pentru practicantii Reiki, instituit de acest Invitat.

            Este vorba despre:
            - Nivelul de Constiinta al unei persoane (NC), a carei valoare maxima se statueaza la 1000, care se considera nivelul de constiinta al lui Iisus Hristos, limita maxima,  si care are urmatoarele valori, pentru diferite categorii de persoane:
                        - persoane neinitiate:  cca 200
                        - persoane initiate: 600 – 850
                        - maestri inaltati: cca 900

            Desigur, ca voi, in calitate de buni Radiestezisti, veti putea masura si stabili limitetele pentru alte categorii de persoane.
           Cred ca este un parametru extrem de util.
           Adaugarea acestui parametru, alaturi de ceilalti parametri Reiki, permite caracterizarea mai buna a unui practicant.

Sper ca toate aceste date prezentate de mine va vor fi utile in practica voastra Reiki.
Namaste!

Va urez, tuturor, multa sanatate si numai bine.

2 comentarii:

  1. nivelul de constiinta masurat cu bratul ( fara ansa ) pina la 1000 este folosit de Stephen Hawking

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiam.
      Multumesc.
      Te rog, data viitoare cand vom mai dialoga, sa te prezinti, mai ales ca ai de spus lucruri interesante.
      Iti doresc numai bine.

      Ștergere