miercuri, 27 octombrie 2010

Este util ca un practicant Reiki sa fie si un bun Radiestezist?

Este extreme de util ca un practicant Reiki sa fie si un bun Radiestezist, in special in perioada de inceput a practicii Reiki.
Atunci cand practicantul are o experienta Reiki mai mica, ii este dificil sa parecieze rezultatele realizarii unui tratament Reiki, prin punerea palmelor, asupra unei persoane.
Radiestezia il ajuta pe practicantul Reiki, caci permite sa masoare inainte si apoi dupa efectuarea tratamentului Energia de viata a persoanei careia i se face tratamentul.
Eu predau un curs pregatitor de Radiestezie pentru ca practicantii Reiki sa poata urma, in continuare, cursul de InfoReiki Plus, care imbina Reiki cu Radiestezia. In cadrul cursului pregatitor de Radiestezie, explic notiunea de energie de viata.
Energia de Viata – este un parametru radiestezic important, si care este foarte util si necesar, a se masura in practica Reiki.
Omul, respectiv celula vie are nevoie de Energie  de Viata in cantitate suficienta; optim este 100%; daca ansa „cade” – nu avem, suficienta (intra pe negativ), daca da „peste”- este excelent si atunci schimbam scala de raportare: de la baza 100 trecem In baza 1000 sau – daca este cazul – 10.000 etc.
Si cand masuram maleficitati trebuie sa schimbam scala de raportare. De ex, cand se coboara sub 100, la 80, se indica un cuantumul de 20% negativitate. Cand ajungem la 0, schimbam scala. Orice maleficitate trebuie dislocata.
Toate valorile discutate mai sus se refera la procente. Nu voi mai mentiona in text ca masuratorile sunt in procente ( adica % ) dar va rog sa nu uitati acest lucru.
Materialele reactioneaza diferit la Incarcarea cu energie. Sticla cu apa, orice recipient cu lichid, cuartul, cristalul, pietrele – se incarca rapid – le putem simti campul.
In cazul in care un om , neinitiat, primeste un tratament energetic cu Lumina, fata de valoarea Energiei de Viata de dinainte de tratament , functie de nivelul de pregatire Reiki al persoanei care face tratamentul, pentru o perioada de tratament de cca 10 min. , energia de viata a persoanei tratate poate creste la valori de intre sute de mii la zeci de milioane maxim. Daca nu se produce nici o crestere a energiei de viata, aceasta indica faptul ca persoana tratata nu are acceptul lui Dumnezeu sa primeasca aceasta Energie de Viata. Trebuie facuta distinctia, de catre radiestezistul care masoara energia de viata, intre posibila situatie prezentata mai sus, sau o situatie de boala care este foarte activa la nivel fizic.

Deci, este foarte util sa se masoare, pentru persoana careia i se transmite Lumina de catre practicantul Reiki, Energia de viata inainte de efectuare tratamentului si apoi valoare Energiei de viata dupa efectuarea tratamentului. Astfel, practicantul Reiki isi poate autoevalua calitatile de practicant Reiki, si poate trage concluzii cu privire la necesitatea de marire a duratei de timp de aplicare a Reiki pe client.

Mai sunt alti multi alti parametri radiestezici importanti a fi masurati, care arata daca practicantul Reiki poate face tratamente, daca are o stare de energizare si curatenie a chakrelor sale care ii permite sa faca tratamente clientilor sai, sau in cazul  Maestrilor Instructori Reiki daca pot face initieri/acordaje.
Se pot afla detalii partcipand si Tu la acest curs.

Va doresc, tuturor, multa sanatate si numai bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu