miercuri, 21 septembrie 2011

TAIEREA STRINGURILOR(1)

Voi prezenta, in continuare, modul in care se poate face taierea stringurilor, la care m-am referit in articolul precedent despre STRINGURI.
Trebuie, pentru a clarifica lucrurile, sa precizez ca toate operatinunile de taierea stringurilor prezentate in continuare nu se pot face decat de persoane care au grade ale sistemelor Reiki care utilizeaza simbolurile enumerate in text, sau altfel spus pot face aceste operatiuni de taiere a stringurilor numai persoane care au primit initieri pentru simbolurile prezentate, de la un Maestru Instructor al sistemului Reiki respectiv.Daca cel care doreste sa taie stringurile nu are primita initierea simbolurilor pe care le voi prezenta mai jos, operatorul are numai „senzatia” ca poate folosi simbolurie, adica este numai un „efect de placebo”, cu efecte extrem de negative pentru persoana careia i se face operatiunea de taiere a stringurilor.

MODUL DE REALIZARE A TAIERII STRINGURILOR
1. In primul rand trebuie identificate stringurile dintre persoane, acest lucru se masoara radiestezic, pe ce chakre sunt legate stringurile pentru cele doua persoane, si se stabileste daca stringurile sunt karmice sau nu.
Daca legaturile sunt karmice, modul de taiere a stringurilor depaseste cadrul prezentului articol. Daca nu sunt legaturi karmice se trece la taierea stringurilor.
2. Taierea stringurilor se face prin utilizarea tehnicilor si simbolurilor din INFO REIKI sau TERA MAI REIKI.
Se activeaza in palme simbolul KI DEN care aduce in palmele operatorului Sabia de Lumina a Arhanghelului Mihail. Pentru incarcarea Sabiei de Lumina, dupa activarea simbolului, se asteapta un timp cuprins intre 30 – 60 secunde pentru ca Sabia de Lumina sa fie puternica.
Deoarece, ati stabilit pe ce chakre sunt stringurile(legaturile) intre persoane, desigur cu referire la stringurile care dorim sa le taiem, pentru fiecare chakra pe care exista un string , se fac 3 taieri cu Sabia de Lumina atat pe fata anterioara cat si pe fata posterioara a chakrei in discutie.
Se procedeaza la fel, pentru taierea tuturor stringurilor, pe toate chakrele pe care exista legaturi cu alte persoane.
Similar, deci cu rezultate similare se poate folosi in locul simbolului KI DEN din Info Reiki, simbolul CURAJ, simbol care activeaza ca si smbolul KI DEN Sabia de Lumina a Arhanghelului Mihail. Se utilizeaza absolut identic, ca in cazul utilizarii simbolului KI DEN.
3. Dupa taierea stringurilor, trebuie sa refaceti campurile pentru toate chakrele pentru care ati aplicat tehnica taierii stringurilor, caci campurile sunt deteriorate.
Se transmite Lumina/Energie Universala 5 – 10 minute (lasati-va ghidati de intuitia Dvs. pentru stabilirea duratei de transmitere a Luminii pentru refacerea campului chakrei!) pe fiecare chakra de pe care s-au taiat stringuri, dupa ce v-ati activat palmele cu simbolurile Usui Reiki si Karuna Ki Reiki: DKM, CKR, ZONAR si HALU.
In aceste mod se realizeaza atat refacerea campului fiecarei chakre pe care au existat stringuri, simultan cu un proces de anesteziere.
In final, puteti trasa si activa pe fiecare chakra tratata pentru stringuri, simbolurile Karuna Ki Reiki: ZONAR si HALU.

Aveti prezentate aici si in articolul anterior, toate elementele si etapele necesare, pentru a analiza si inlatura stringurile  dezvoltate cu alte persoane, atat pentru voi personal, cat si pentru alte persoane pe care le puteti ajuta in acest mod.

Va urez mult succes in TAIEREA STRINGURILOR!
Nu uitati: este o actiune foarte utila si necesara!

Va doresc, tuturor, multa sanatate si numai bine.

Un comentariu:

  1. Super material. Sunt de acord cu ce spune maestrul Cretu. Trebuie sa fie un contact fizic intre instructor si student...

    RăspundețiȘtergere