miercuri, 15 decembrie 2010

Despre simbolurile sistemelor TERA MAI REIKI si TERA MAI SEICHEM dezvoltate de Kathleen Ann Milner (3)

            Va voi prezenta, in continuare, simbolurile sistemelor TERA MAI, dezvoltate de
Maestra Reiki Kathleen Ann Milner.
Toate simbolurile pe care vi le prezint, sunt foarte utile pentru toti cei care sunteti Maestri Instructori Usui Reiki, Gendai Ho Reiki sau Seichim, in sensul ca le puteti utiliza personal, sau le puteti transmite studentilor vostri, prin initieri, daca veti considera ca este necesar acest lucru.


            15.KADOISH si SAMARAN

Simbolurile Kadoish si Samaran sunt cristale de apa, si i-au fost date lui KAM de Maestrul Inaltat Buddha. Kadoish (stanga) functioneaza in vindecare si deschide intregul potential al Genului Feminin. Samaran (dreapta) , deasemenea, lucreaza in vindecare si deschide intregul potential al Genului Masculin.
Utilizate impreuna, ajuta la restabilirea echilibrului intre cele doua genuri.
Buddha a trait in prima parte a vietii sale intr-o opulenta extrema, iar apoi intr-o saracie lucie. Intr-o zi, el a inteles ca echilibrand nevoile fizice cu cresterea, evolutia spirituala, este ca si cum ar fi mers pe mijlocul unui drum dinamic.



     
16.TRIKAYA SI ABBA NARTOOMID

Folosit singur. Simbolul Trikaya (stanga) este un simbol pentru corpul astra, care seamana cu corpul nostru fizic, dar este numai o parte a sufletului nostru.. Corpul astral este conecta cu corpul fizic cu coarda de argint. Atunci cand suntem in stare de somn, corpul nostru astral este liberr sa hoinareasca. In momentul mortii noasstre, corpul astral paraseste planul fizic, luand cu el mintea noastra constienta si toate experientele noastre. Corpul nostru astral calitatea gandurilor noastre, a emotiilor noastre si reflecta faptele noastre.
Trasati impreuna simbolul Trikaya cu simbolul Harth si astfel vindecati corpul emotional. Analog, tasand Trikaya cu Halul sau Sei Hei Ki vindcati corpul mental. La fel, daca veti combina Trikaya cu Mara veti vindeca corpul fizic.
Simbolul Abba Nartoomid (dreapta) este un simbol aducator de Energie (Lumina) in palme, similar cu Cho Ku Rei din Usui Reiki. Totusi, simbolul Abba Nartoomid poate sa exercite calitati astrale, pe care doresti sa le aduci in planul fizic.
Aceste doua simboluri i-au fostr transmise prin channeling lui KAM de Buddha,





17.DEISIOM

Simbolul Deisiom i-a fost dat lui Franky (unul din partenerii lui KAM), de catre Buddha Auriu in Aprilie 2008, la o zi dupa ce KAM a practicat si condus o sesiune de vindecare la Zewenkerken, Bruges/Belgia.
Franky este un remarcabil receptor medium.
Scopul unic ala acestui simbol auriu este de a medita cu el asupra cresterii potentialului de vindecare prin initierile Tera Mai, si de a aduce in noi insine energiile de vindecaregalactice/cosmice.
Deschideti simbolul trasand spirala aurie in sens antiorar, incepand din centru. Trasati triunghiul auriu, in sens antiorar, incepand cu punctul din stanga-jos.
Vizualizati simbolul Deisiom intrand prin chakra coroanei, deplasandu-se in jos pe Canalul Governor si impamantandu-va la Pamant.



18.DEIIS

Deiis poate inseamna: Dumnezeu, Aceasta este de la Dumnezeu!, De la Dumnezeu este Aceasta!): Meditati, invocati energiile Tera Mai, Tatal/Mama/Dumnezue, Buddha, Maestrii Inaltati, Ingerii Ceresti, si orice alte Entitati Superioare. Trasat simbolul vizualizandu-l in culoare aurie. Spuneti “DEIIS” de 3 ori, de fiecare data cand o linie este desenata. Desenati axa verticala de sus in jos, iar linia orizontala de la dreapta la stanga. Desenati curba de sus, in sens antiorara, adica de la stanga la dreapta, si curba de jos tot in sens atiorar, adica de la dreapta la stanga.
Simbolul Deisiom este un simbol de imapamantare si are elemente ale energiei elementale de vindecare  a Pamantului(Tera Mai Reiki). Simbolul Deiis si urmatorul simbol pe care il voi prezenta: Christ, deschid inima si emotiile, si invoba energia elementala de vindecare a Apei( respectiv Tera Mai Sophi-El, care este unul din cele patru aspecte care diferentiaza Tera Mai Seichem).
Dupa ce veti trasa simbolul Christ (care va fi prezentat imediat dupa simbolul Deiis) cereti Lui Dumnezeu si Ingerilor sa aduca simbolurile Deiis si Christ in inima voastra si sa vindece orice traume si orice atacuri asupra inimii voastre. Rugati-L pe Dumnezeu: “ Te rog vindeca-ma, prin mine! Iubeste-ma prin mine! Te rog invata-ma sa iubesc asa cum iubest Tu!”



19.CHRIST

Trasati simbolul in culoare aurie, dupa ce ati trasat (dupa cum am spu si mai sus) simbolul Deiis. Spune-ti “Christ” de fiecare data cand este trasata o linie. Desenati axa verticala de sus in jos, si continuati facand spirala, astfel incat Crucea care este trasata sa aiba bratele egale. Trasat linia orizontala de la dreapta spre stanga.
Pentru a activa ambele simboluri spuneti “Deiis si Christ” de 3 ori. Simtiti energia si nu incecati sa p materializati in exteriorul vostru. Lasati-va mintea sa fie linistita, tacuta. Simtiti energia in chakrele inferioare si in rinichi, apoi in cap si in chakra celui de-al treilea ochi, si apoi cum va deschide inima. Simti iubire, bucurie si recunostinta.



20.LUMINA LUI MIHAIL

“Sabia arzatoare este infipta de Arhanghelul Mihail in Mama Pamant. Simbolul, ca o sabie strapungand pamantul, incepe sa transmita si sa radieze o Lumina alba pura, care transforma, transmuta Planeta noastra”. Acest mesaj a fost obtinut prin channeling de Franky, unul din cei mai buni mediumi, care lucreaza si transmit simbolurile primite de ei lui KAM.
De fiecare data cand se traseaza o linie aurie a simbolului, spuneti “Lumina lui Mihail”. Esenati axa verticala de sus in jos, si apoi linia orizontala de la dreapta la stanga. Desenati curba de la dreapa la stanga. Apoi desnati cercul in sens antiorar, pentru a deschide canalul.
Dati simbolul “Lumina lui Mihail” Lui Dumnezeu si Ingerilor Sai. Cereti sabiei Arhanghelului Mihail sa fie plasata in Pamant asfel incat varful sabiei sa atinga centrul miezului Pamantului. Cereti “Fie ca Focul trasat pe sabie  sa echilibreze miezul Pamantului”.
Apoi cereti ca “Lumina lui Mihail” sa va vina in chakra coroana, prin Canalul Governor, prin chakrele superioare si prin toate chakrele voastre. Cereti ca acest Foc sa arda si sa indeparteze orice impuritati si sa va transforme.

            21.OCHIUL LUI DUMNEZEU

Acesta este cel de-al cincilea simbol auriu, si a fost obtinut prin channelind de Franky, cu singurul scop de a ridica energiile de vindecare din sistemele Tera Mai.
Desenati simbolul vizualizandu-l in culoare aurie. Spuneti “Ochiul Lui Dumnezeu” de 3 ori, de fiecare data cand trasati o linie din simbol. Desenati curba de deasupra in sens antiorar, de la dreapa la stanga si apoi desenati curba de jos in sens antiorar de la stanga la dreapta. Apoi desenati triunghiul  in sens antiorar pentru a deschide  canalul energetic.
Dati simbolul Lui Dumnezeu si Ingerilor Sai. Cereti “Va rog plasati acest simbol in inima mea si in jos prin chakrele mele inferioare”. Apoi cereti “Va rog aduceti acest simbol in chakra mea coroana, in chakra celui de-al treilea ochi, in chakra gatului si in chakra inimii”. Cereti: “Doamna Dumnezeulue te rog ajuta-ma sa vad cum vezi Tu. Te rog adu-mi inima, capul si Sinele Superior in armonie”
Initiatii Tera Mai  care au acordajul complet, care indelinesc toate standardele trasate de Buddha pentru Tera Mai, pot folosi, de asemenea contractia punctului Hui Yin si Suflul.
Secventa de culori alb, argintiu si auriu, in trasarea sinbolului functioneaza, de asemenea bine.
Invocati Energiile Inalte si dati simbolul Lui Dumnezeu, Ingerilor  si altor Entitati Spirituale la considerati voi ca este potrivit sa transmiteti simbolul, si apoi cereti sa fie adus oriunde si oricui doriti. Si acest mod de a lucra cu simbolul este foarte bun.


Va doresc, tuturor, multa sanatate si numai bine.

Va urma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu