miercuri, 27 octombrie 2010

De ce am facut acest blog?

Am horarat sa fac un blog despre Reiki, dar si despre alte lucruri interesante, pentru a putea avea schimburi de idei si puncte de vedere cu toti elevii mei (dintre care, acum, multi sunt Maestri Reiki), cu orice alt practicant Reiki, care are nevoie de ajutor sau lamuriri in practica Reiki, si cu oricine altcineva este interesat de subiectele mele.
Sper, ca impreuna cu voi, prieteni ai mei si cu voi viitori prieteni, sa impartasim, impreuna, orice informatie si practica utila din Reiki, pe care o putem transmite si altor initiati Reiki. Cred ca astfel am definit scopul acestui demers al meu.
Am sa va prezint in viitoarele mele puncte de vedere, reluarea unor cunostinte despre Reiki, pe care voi ca initiati de diferite grade, este posibil sa le fi primit anterior, dar le reiau caci va prezint in ele modul meu de aprivi asupra aspectului discutat.
Putem sa dialogam pe acest blog despre toate tipurile de Reiki pe care le practic ( pentru amanunte va rog sa vizitati situl meu: http://www.reiki-centrubucuresti.ro/ ), dar si despre alte tehnici de terapie energetice non-Reiki.
Pentru ca este primul meu punct de vedere postat pe blog, as dori sa multumesc la doi Maestri Reiki, care sunt cei care m-au initiat in aceasta minunata arta de terapie si evolutie spirituala.
In primul rand, as dori sa multumesc Maestrului Instructor Reiki Constantin Gheorghita, care este persoana care mi-a deschis orizonturile Reiki. Fara ajutorul sau, esential, pentru mine Reiki, ar fi aparut mai tarziu sau deloc. Cred, cu tarie, ca Constantin Gheorghita, a fost Maestrul Reiki catre care am fost indrumat, pentru a deveni practicant Reiki, a fost Maestrul Reiki cel mai potrivit pentru a ma initia.
De la Dansul am primit initieri pentru toate gradele culminand cu cel de Maestru Instructor in: Usui Shiki Ryoho Reiki, Karuna Ki Reiki, Shamballa Multi Dimensional Heling, InfoReiki Plus, Seikim in & nivele, Tibetan Reiki, Ordinul lui Melchizedec, Grand Master Reiki gradeleV-XIII.
Ii multumesc, din nou.
Vreau sa ii multumesc, in al doilea rand, Maestrului Instructor Reiki Calin Petru Cotrau, de la care am primit initieri  de o deosebita finete si profunzime, pentru alte sisteme Reiki, cum ar fi: Usui/Tibetan Reiki, Karuna Reiki, Gendai Ho Reiki. Tot cu sprijinul lui C.P. Cotrau am putut sa particip la cursul Komyo Kai Reiki, tinut la Bucuresti de Sensei Hyakuten Inamoto, cel care a dezvoltata acest sistem.
Pentru avedea liniile mele de initere, puteti accesa situl mentionta de mine mai sus.
Problemele pe care vi le voi prezenta nu vor respecta o ordine speciala de tip curs, nici prestabilita, ci le voi alege pe cele rezultate din activitatea mea practica de Maestru Instructor Reiki dar si de terapeut.
Daca doriti sa imi puneti intrebari, sunteti invitatii mei! Va astept!
Chiar daca nu stiu raspunsurile la orice intrebare, dar cel putin putem cauta, impreuna, un raspuns posibil.
Va doresc, tuturor, multa sanatate si numai bine.


Un comentariu:

  1. Ma bucur foarte tare ca ati facut acest blog.Si ca sa fiu prima care va pune o intrebare:care este interpretarea dvs. daca raspunsul la intrebarea "Din ce cer s-a intrupat in aceasta viata X " este 0. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere