joi, 20 ianuarie 2011

Despre simbolurile sistemelor TERA MAI REIKI si TERA MAI SEICHEM dezvoltate de Kathleen Ann Milner (4)

Voi continua prezentarea simbolurilor sistemelor TERA MAI, dezvoltate de
Maestra Reiki Kathleen Ann Milner.

22. SIMBOLUL UNIMII

Vom fi mereu individuali si suntem constienti de aceasta. Dar cu totii am auzit despre conceptul Unimii (caci cu totii suntem conectati in permanenta cu Dumnezeu); un mod de traire a starii de Unime (starea de comuniune totala cu Dumnezeu), este cazul persoanelor, ce au o experienta de moarte clinica (sau o revenire dintr-o stare de moarte aparenta), care povestesc despre Lumina care ii conduce in sus, Lumina care este atat de plina de Iubire si minunat de apropiata. Insa, in mod normal, nu avem in starea noastra de existenta obisnuita, starea de Uniune cu Dumnezeu. Este ceea ce lipseste fiintelor de pe Pamant. Cu totii suntem atat de individualizati, dar dobandind starea de Uniune cu Dumnezeu, devenim puternici, cu adevarat fiinte iubitoare,
Acest simbol si date despre el, i-au fost transmise lui KAM de catre Franky din Belgia.




23. SIMBOLUL CUPEI CU OTRAVA

Citez aici, din Noul Testament, din cuvintele lui Iisus Hristos, pline de Iubirea Divina: “Si otrava nu iti va face nici un rau”. Aceasta este in legatura directa cu timpurile, pe care le traim in prezent.
Acest simbol poate fi folosit de oricine.
Meditatia cu acest simbol, ridica, inlatura, suferintele provocate de otravire/intoxicare si ofera protectie fata de toxicitate.
Acest simbol a fost primit prin channeling de Dr. Mehra Manupriya din India, care l-a transmis lui KAM, pentru a fi inclus in sistemele TERA MAI.



24. STEAUA ALBASTRA

Cand intalniti negativitati sau maleficitati, in lucrarile voastre, cereti ajutor Ingerilor Ceresti si chemati/activati, deasupra voastra, simbolul Steaua Albastra. Ramaneti in stare de meditatie si asteptati sa simtiti ce se intampla.
Acest simbol a fost primit prin channeling, tot de Dr. Mehra Manupriya din India, care l-a transmis lui KAM, pentru a fi inclus in sistemele TERA MAI.





25. CHEIA AUTOINITIERII

Pentru suferinte personale, va intrebati intotdeauna: Ce cale sa aleg?, Cum sa rezolv aceasta situatie particulara a mea?, Ce inseamna ce mi se intampla?, si alte intrebari.
Acest simbol va ajuta semnificav, sa va gasiti raspunsurile.
Si acest simbol a fost primit prin channeling de Dr. Mehra Manupriya din India, care l-a transmis lui KAM, pentru a fi inclus in sistemele TERA MAI




26. SIMBOLUL DE ELIBERARE/VINDECARE A CANCERULUI

Vizualizati sau desenati acest simbol, cu permisiunea clientului vostru.
Cum cancerul poate lua multe forme, pot fi multe cai de lucru cu acest simbol.
Lasati-va Intuitia sa lucreze cu Ingerii si Entitatile Superioare, care vin langa voi si clientul vostru, pentru a ajuta la vindecarea clientului.
Cu cat mai multe energii ale unui vindecator sunt canalizate, cu atat vindecarea va fi mai eficienta si va avea loc.
Acest simbol se poate folosi, fara nici o restrictie si pentru clientii, care au urmat un tratament alopatic al cancerului
Acest simbol a fost primit prin channeling de Margaret Oakden din Anglia, care l-a transmis lui KAM, pentru a fi inclus in sistemele TERA MAI.





Urmatoarele 5 simboluri (notate pe desene I – V) sunt specifice pentru sistemele TERA MAI. Ele lucreaza cu energia Pura a Sursei si pot fi desenate, atat in secventa in care sunt prezentate mai jos, atunci cand le vizualizati personal, cat si in forma 3D, pe care aceste simboluri o reprezinta. Simbolurile si meditatia sunt de uz personal. Simbolul ELECTRUM poate fi desenat si activat, prin repetarea numelui acestuia de 3 ori, pentru a intari o operatiune de curatare sau de vindecare. Aceste simboluri sunt sunt foarte mult protejate de Dumnezeu si de Ingerii Sai.


27. ELECTRUM

Simbolul Electrum aduce asupra voastra Energia Pura a Sursei. Este din acest punct de vedere, un simbol cel putin la fel de puternic si util, ca si simbolul de maestru Usui – DAI KO MYO, dar si simbolul CHO KU REI din sistemul Usui Reiki. Prin utilizarea simbolului, va puteti aduce in palme energia Sursei de Lumina.
Simbolul se deseneaza in modul prezentat in desen sau prin activare, spunand dupa trasarea sa: Deasupra, Dedesubt, Electrum, Eternitate. Ridicati bratele in dreptul capului, in forma de V si apoi, ridicati-le pana la intinderea comleta a bratelor. Veti simti imediat, Energia Sursei, Lumina Sursei, curgand in palmele voastre.
Acest simbol a fost primit prin channeling, de Hanni Blomberg din Suedia, care l-a transmis lui KAM, pentru a fi inclus in sistemele TERA MAI.




28. SURSA

Acest simbol aduce o sfera de energie intre palmele voastre. Linia de desen 1, reprezinta palmele voastre, impreunate, in zona incheieturilor, palmele fiind fata in fata si orientate una spre cealalta. Linia desenata 2, reprezinta bratele voastre, asezate unul langa celalalt. Liniile de desen 3 si 4, reprezinta desenul sferei de energie Pura a Sursei.
Cand trasati fiecare linie notata a simbolului, spuneti: “Sursa”.
Veti simti sfera in palmele voastre; plasati-o deasupra capului si traiti aceasta stare, cat timp va spune intuitia dvs..
Si acest simbol a fost primit prin channeling, de Hanni Blomberg din Suedia, care l-a transmis lui KAM, pentru a fi inclus in sistemele TERA MAI.




29. LUMINA SURSEI

Acest simbol aduce o sfera de energie Pura de la Sursa, in forma dvs. fizica.
Linia 1 reprezinta mainile si bratele voastre. Linia 2 reprezinta sfera de energie pura de la Sursa. Liniile 3 si 4 reprezinta manifestari la nivel fizic, ale sferei. Simtiti cum sfera de energie Pura a sursei vine in dvs. Spuneti: “Lumina Sursei” de fiecare data, cand desenati o linie. Dupa trasare/activare, veti simti cum sfera de energie Pura a Sursei vine in dvs.
Acest simbol si date despre el, i-au fost transmise lui KAM de catre Franky din Belgia; simbolul a fost primit prin channeling.




30. DIAMANT SI ZEITA

Acest simbol aduce o sfera de energie Pura a Sursei in corpul dvs. fizic. Este energia dirijata de aspectul feminin al Divinatatii, materializa in Zeita, care faciliteaza si stimuleaza orice regenerare a corpului dvs. fizic.
Desenati linia 1 in sens antiorar, spunand de 3 ori: “Diamant si Zeita”. Desenati linia 2 si spuneti: “Deasupra”. Desenati linia 3 si spuneti: “Dedesubt”. In final, desenati in sens antiorar,  cercul din mijloc, pe care il puteti nota 4, spunand: “Inauntru”. Constatati cum sfera de energie transforma, curata si vindeca. Veti simti toate acestea in interiorul dvs.
Acest simbol si date despre el, i-au fost transmise lui KAM, de catre Franky din Belgia, care l-a primit prin channeling.




31. LUMINA INGERILOR

Pentru acest simbol, spuneti: “Lumina Ingerilor”, pentru fiecare linie pe care o trasati.
Desenati mai intai triunghiul cu varful in sus, incepand desenul din punctul din stanga jos, iar trasarea liniilor se face in sens antiorar, vizualizand acest triunghi cu linii de culoare aurie. Desenati apoi, triunghiul cu varful in jos, incepand cu punctul din stanga sus, iar trasarea liniilor se face in sens orar, vizualizand acest triunghi cu linii de culoare argintie.
In continuare, incepeti trasarea cercului cel mai mic, trasandu-l in sens orar; apoi trasati cercul mijlociu, desenandu-l in sens antiorar, iar in final cercul cel mai mare, trasati-l in sens orar.
Vizualizati si simtiti cu ochii mintii, cum Ingerii lucreaza in aura dvs.
Si acest simbol si date despre el, i-au fost transmise lui KAM, de catre Franky din Belgia, care l-a primit prin channeling.



32. PRECUM SUS ASA SI JOS

Acest simbol este un simbol puternic al manifestarii si impamantarii, in acord cu Era de Aur a Intoarcerii Ingerilor, care este anuntata pentru anii care urmeaza (incepand cu 21 Dcembrie 2012, dupa predicile mayase, sau 2020-2030, dupa predictiile facute de Rudolf Steiner).
Incepeti trasarea simbolului cu trasarea cercului, incepand din punctul cel mai de sus al cercului, trasarea facandu-se in sens antiorar. Apoi desenati linia verticala, din partea de sus pana jos. Din nou, din punctul cel mai de sus al cercului, trasati cercul inca o data, insa in sens orar. Desenati linia orizontala de la stanga la dreapta. In final, desenati “V”, intai sus, apoi desenati “V”, in partea de jos.
Acest simbol si date despre el, i-au fost transmise lui KAM, de catre Melanie din Anglia; simbolul a fost primit prin channeling de Melanie de la Ingerul Amariel, care este un Inger rosu.
Din acest motiv culoarea in care se vizualizeaza simbolul este culoarea rosie.
Trebuie sa subliniez, ca acest simbol, prin numele sau, ne aduce aminte de Rugaciunea Tatal Nostru, care este o Rugaciune Crestina Universala, prin formularea din din cuprinsul Rugaciunii: “Precum in Cer, asa si pe Pamant”, care este inca o exprimare si punctare a legii Unimii.



33. CURAJ

Acest simbol este o varianta la Sabia Arhanghelului Mihail.
Acest simbol ajuta oamenii sa fie pregatiti si sa treaca prin viitoarele transformari/schimbari, generate de trecerea Pamantului, din Era de Intuneric in Era Aurie, de Reintoarcere la Ingeri a Pamantului si Umanitatii pamantene.
Trasarea simbolului se incepe cu linia verticala, de sus in jos. Apoi desenati lina orizontala, de la stanga la dreapta, iar in final, trasati linia curba, printr-o miscare continua, incepand de la stanga spre dreapta.
Cu toate ca mi-am propus sa nu adaug la prezentarea simbolurilor, nimic in plus, nu pot sa nu subliniez faptul ca, acest simbol se poate utiliza foarte bine de catre Maestrii Info Reiki, in locul simbolului KI DEN din Info Reiki, pentru taierea legaturilor karmice, a legaturilor facute pe chakre, a corzilor malefice, etc.



Am incheiat in aceasta a 4-a parte, prezentarea tuturor simbolurilor, pe care le preda astazi Kathleen Ann Milner, in sistemele TERA MAI REIKI si TERA MAI SEICHEM. Sistemele TERA MAI, predate de Kathleen Ann Milner, sunt in continua evolutie si perfectionare, asa incat este posibil, chiar in prezent, fata de luna Decembrie a anului trecut, sa fie introduse in aceste sisteme alte noi simboluri.
Oricum, cred ca orice Maestru Instructor Usui sau Gendai Ho Reiki sau Seichim, cu toate informatiile primite acum despre simbolurile sistemelor TERA MAI, are o baza solida pentru a le utiliza, daca intuitia sa ii va indica acest drum.
Maestrii Instructori pot folosi aceste simboluri in tratamente, sau daca considera util, sa le predea in sistemele pentru care pot face initieri.
Dupa parerea mea, important este sa lucrati cu aceste simboluri si sa le experimentati.
Sunt convins ca veti gasi aplicatii nebanuite.
SUCCES!.

Va doresc tuturor, multa sanatate si numai bine.