miercuri, 15 decembrie 2010

Despre simbolurile sistemelor TERA MAI REIKI si TERA MAI SEICHEM dezvoltate de Kathleen Ann Milner (3)

            Va voi prezenta, in continuare, simbolurile sistemelor TERA MAI, dezvoltate de
Maestra Reiki Kathleen Ann Milner.
Toate simbolurile pe care vi le prezint, sunt foarte utile pentru toti cei care sunteti Maestri Instructori Usui Reiki, Gendai Ho Reiki sau Seichim, in sensul ca le puteti utiliza personal, sau le puteti transmite studentilor vostri, prin initieri, daca veti considera ca este necesar acest lucru.


            15.KADOISH si SAMARAN

Simbolurile Kadoish si Samaran sunt cristale de apa, si i-au fost date lui KAM de Maestrul Inaltat Buddha. Kadoish (stanga) functioneaza in vindecare si deschide intregul potential al Genului Feminin. Samaran (dreapta) , deasemenea, lucreaza in vindecare si deschide intregul potential al Genului Masculin.
Utilizate impreuna, ajuta la restabilirea echilibrului intre cele doua genuri.
Buddha a trait in prima parte a vietii sale intr-o opulenta extrema, iar apoi intr-o saracie lucie. Intr-o zi, el a inteles ca echilibrand nevoile fizice cu cresterea, evolutia spirituala, este ca si cum ar fi mers pe mijlocul unui drum dinamic.



     
16.TRIKAYA SI ABBA NARTOOMID

Folosit singur. Simbolul Trikaya (stanga) este un simbol pentru corpul astra, care seamana cu corpul nostru fizic, dar este numai o parte a sufletului nostru.. Corpul astral este conecta cu corpul fizic cu coarda de argint. Atunci cand suntem in stare de somn, corpul nostru astral este liberr sa hoinareasca. In momentul mortii noasstre, corpul astral paraseste planul fizic, luand cu el mintea noastra constienta si toate experientele noastre. Corpul nostru astral calitatea gandurilor noastre, a emotiilor noastre si reflecta faptele noastre.
Trasati impreuna simbolul Trikaya cu simbolul Harth si astfel vindecati corpul emotional. Analog, tasand Trikaya cu Halul sau Sei Hei Ki vindcati corpul mental. La fel, daca veti combina Trikaya cu Mara veti vindeca corpul fizic.
Simbolul Abba Nartoomid (dreapta) este un simbol aducator de Energie (Lumina) in palme, similar cu Cho Ku Rei din Usui Reiki. Totusi, simbolul Abba Nartoomid poate sa exercite calitati astrale, pe care doresti sa le aduci in planul fizic.
Aceste doua simboluri i-au fostr transmise prin channeling lui KAM de Buddha,





17.DEISIOM

Simbolul Deisiom i-a fost dat lui Franky (unul din partenerii lui KAM), de catre Buddha Auriu in Aprilie 2008, la o zi dupa ce KAM a practicat si condus o sesiune de vindecare la Zewenkerken, Bruges/Belgia.
Franky este un remarcabil receptor medium.
Scopul unic ala acestui simbol auriu este de a medita cu el asupra cresterii potentialului de vindecare prin initierile Tera Mai, si de a aduce in noi insine energiile de vindecaregalactice/cosmice.
Deschideti simbolul trasand spirala aurie in sens antiorar, incepand din centru. Trasati triunghiul auriu, in sens antiorar, incepand cu punctul din stanga-jos.
Vizualizati simbolul Deisiom intrand prin chakra coroanei, deplasandu-se in jos pe Canalul Governor si impamantandu-va la Pamant.



18.DEIIS

Deiis poate inseamna: Dumnezeu, Aceasta este de la Dumnezeu!, De la Dumnezeu este Aceasta!): Meditati, invocati energiile Tera Mai, Tatal/Mama/Dumnezue, Buddha, Maestrii Inaltati, Ingerii Ceresti, si orice alte Entitati Superioare. Trasat simbolul vizualizandu-l in culoare aurie. Spuneti “DEIIS” de 3 ori, de fiecare data cand o linie este desenata. Desenati axa verticala de sus in jos, iar linia orizontala de la dreapta la stanga. Desenati curba de sus, in sens antiorara, adica de la stanga la dreapta, si curba de jos tot in sens atiorar, adica de la dreapta la stanga.
Simbolul Deisiom este un simbol de imapamantare si are elemente ale energiei elementale de vindecare  a Pamantului(Tera Mai Reiki). Simbolul Deiis si urmatorul simbol pe care il voi prezenta: Christ, deschid inima si emotiile, si invoba energia elementala de vindecare a Apei( respectiv Tera Mai Sophi-El, care este unul din cele patru aspecte care diferentiaza Tera Mai Seichem).
Dupa ce veti trasa simbolul Christ (care va fi prezentat imediat dupa simbolul Deiis) cereti Lui Dumnezeu si Ingerilor sa aduca simbolurile Deiis si Christ in inima voastra si sa vindece orice traume si orice atacuri asupra inimii voastre. Rugati-L pe Dumnezeu: “ Te rog vindeca-ma, prin mine! Iubeste-ma prin mine! Te rog invata-ma sa iubesc asa cum iubest Tu!”



19.CHRIST

Trasati simbolul in culoare aurie, dupa ce ati trasat (dupa cum am spu si mai sus) simbolul Deiis. Spune-ti “Christ” de fiecare data cand este trasata o linie. Desenati axa verticala de sus in jos, si continuati facand spirala, astfel incat Crucea care este trasata sa aiba bratele egale. Trasat linia orizontala de la dreapta spre stanga.
Pentru a activa ambele simboluri spuneti “Deiis si Christ” de 3 ori. Simtiti energia si nu incecati sa p materializati in exteriorul vostru. Lasati-va mintea sa fie linistita, tacuta. Simtiti energia in chakrele inferioare si in rinichi, apoi in cap si in chakra celui de-al treilea ochi, si apoi cum va deschide inima. Simti iubire, bucurie si recunostinta.



20.LUMINA LUI MIHAIL

“Sabia arzatoare este infipta de Arhanghelul Mihail in Mama Pamant. Simbolul, ca o sabie strapungand pamantul, incepe sa transmita si sa radieze o Lumina alba pura, care transforma, transmuta Planeta noastra”. Acest mesaj a fost obtinut prin channeling de Franky, unul din cei mai buni mediumi, care lucreaza si transmit simbolurile primite de ei lui KAM.
De fiecare data cand se traseaza o linie aurie a simbolului, spuneti “Lumina lui Mihail”. Esenati axa verticala de sus in jos, si apoi linia orizontala de la dreapta la stanga. Desenati curba de la dreapa la stanga. Apoi desnati cercul in sens antiorar, pentru a deschide canalul.
Dati simbolul “Lumina lui Mihail” Lui Dumnezeu si Ingerilor Sai. Cereti sabiei Arhanghelului Mihail sa fie plasata in Pamant asfel incat varful sabiei sa atinga centrul miezului Pamantului. Cereti “Fie ca Focul trasat pe sabie  sa echilibreze miezul Pamantului”.
Apoi cereti ca “Lumina lui Mihail” sa va vina in chakra coroana, prin Canalul Governor, prin chakrele superioare si prin toate chakrele voastre. Cereti ca acest Foc sa arda si sa indeparteze orice impuritati si sa va transforme.

            21.OCHIUL LUI DUMNEZEU

Acesta este cel de-al cincilea simbol auriu, si a fost obtinut prin channelind de Franky, cu singurul scop de a ridica energiile de vindecare din sistemele Tera Mai.
Desenati simbolul vizualizandu-l in culoare aurie. Spuneti “Ochiul Lui Dumnezeu” de 3 ori, de fiecare data cand trasati o linie din simbol. Desenati curba de deasupra in sens antiorar, de la dreapa la stanga si apoi desenati curba de jos in sens antiorar de la stanga la dreapta. Apoi desenati triunghiul  in sens antiorar pentru a deschide  canalul energetic.
Dati simbolul Lui Dumnezeu si Ingerilor Sai. Cereti “Va rog plasati acest simbol in inima mea si in jos prin chakrele mele inferioare”. Apoi cereti “Va rog aduceti acest simbol in chakra mea coroana, in chakra celui de-al treilea ochi, in chakra gatului si in chakra inimii”. Cereti: “Doamna Dumnezeulue te rog ajuta-ma sa vad cum vezi Tu. Te rog adu-mi inima, capul si Sinele Superior in armonie”
Initiatii Tera Mai  care au acordajul complet, care indelinesc toate standardele trasate de Buddha pentru Tera Mai, pot folosi, de asemenea contractia punctului Hui Yin si Suflul.
Secventa de culori alb, argintiu si auriu, in trasarea sinbolului functioneaza, de asemenea bine.
Invocati Energiile Inalte si dati simbolul Lui Dumnezeu, Ingerilor  si altor Entitati Spirituale la considerati voi ca este potrivit sa transmiteti simbolul, si apoi cereti sa fie adus oriunde si oricui doriti. Si acest mod de a lucra cu simbolul este foarte bun.


Va doresc, tuturor, multa sanatate si numai bine.

Va urma.

sâmbătă, 4 decembrie 2010

Despre simbolurile sistemelor TERA MAI REIKI si TERA MAI SEICHEM dezvoltate de Kathleen Ann Milner (2)

Va voi prezenta, in continuare, simbolurile sistemelor TERA MAI, dezvoltate de
Maestra Reiki Kathleen Ann Milner, partea a doua.
Dupa cum sunt sigur ca ati remarcat, si de la prezentarea simbolurilor TERA MAI prezentate in prima parte, la fiecare simbol se prezinta si o mica istoriei a inceputui fiecarui simbol. Veti constata si singuri, ca tot ceea am mentionat despre simbolurile sistemului initial Sai Baba Reiki, in cartea mea Karuna Ki Reiki – Vindecare si Evolutie Spirituala, ne conduc catre concluzia ca la baza sistemelor de tip Karuna, stau inceputurile timpurii realizate de Kathleen Ann Milner impreuna cu studentele sale care i-au dat diferite simboluri, sau din materialele Reiki primite de KAM de la alti Maestri Reiki cu care era in legatura directa, din punct de vedere al practicii, predarii si dezvoltarii Reiki.


            7.IAVA

Simbolul Iava a fost primit de Catherine Mills Bellamont, la scurt timp dupa ce a primit initierile Maiestriei Reiki de la KAM, in Irlanda. Ingerii i-au spus ca simbolul Iava sa fie folosit numai pentru vindecarea Pamantului..
Iava este trasat prin doua linii continue. Prima linieeste dedicata valului cosmic. Cand se deseneaza inelele celei de-a doua linii, spuneti: Pamant, Apa, Vant si Foc!

   
8.VINDECARE PLANETARA SI ILUMINARE

Simbolul Vindecare Planetara si Iluminare a fost promit de Maria Abraham dupa ce a primit initierile Maiestriei Reiki de la KAM.
Numele simbolului borbeste si se descrie prin el insusi. Imaginea lui este apropita de simbolul pentru Flacara Violeta; este atat de aproape, ca si cum simbolul Flacarii Violete ar fi evoluat din acest simbol.


Am aratat sub desenul simbolului, ca el poate fi utilizat impreuna cu Iava, insotite de un alt simbol(cel de la mijloc) pe care il voi prezenta, de asemenea, in continuare.


9.SHANTI

Simbolul Shanti (Pace) i-a fost dat lui KAM de una din studentele sale, Pat Courtney, dupa ce a finalizat clasa de Maiestrie Reiki predata de KAM.
Simbolul Shanti ajuta la vindecarea trecutului, astfel incat sa fim concentrati si armoniosi, in prezent. Cand suntem prezenti aici si acum, eliberam viitorul asa cum va fi el.. Aceasta arata cum simbolul Shanti trebuie sa ajute in tratamentele/vindecarile individuale.


10.CHO KU REI DUBLU –TIPUL I

Simbolul Cho Ku Rei Dublu – Tipul I (vezi desen), se traseaza dupa principiul de trasare al lui Cho Ku Rei singular(clasic), in sensul micsorarii cercurilor finale.
Acest simbol a fost inclus in materialele Reiki pe care Margarette Shelton i le-a dat lui KAM.
Cele doua Cho Ku Rei din simbol sunt numai aducatoare de energie si nu au au o semnificatie speciala.
Multumita miscarii circulare din simbol, ca la miscarea spiralata Sufi sau ca in tehnicile Samanice a miscarii bratelor in spirala sunt ajutate victimele accidentelor.
Dupa spuse KAM sistemul Ama Deus este in clus in cartile sale: Tera, My Journey si Becoming a Shaman.
Sistemul TERA MAI este numai o linie alternativa Reiki, care o include pe Margarette Shelton. In initierile originale ale Reiki Alliance, preluate de la Hawayo Takata, includea numai Cho Ku Rei trasat contraorar, in sensul micsorarii cercurilor, adica cel clasic din Usui Reiki.
Se poate trasa, cel mai bine, simultan cu ambele maini.


             11.CHO KU REI DUBLU – TIPUL II

Simbolul Cho Ku Rei Dublu – Tipul II (vezi desen), se traseaza ca in figura prezentata a simbolului, in sensul cresterii cercurilor.
Acest simbol a fost inclus de Buddha pentru folosirea in sistemul TERA MAI SEICHEM. Pare sa lucreze mai bine prin trasarea mai intai a unui cerc mai mai mic si apoi a cercurilor din ce in ce mai mari.


Se poate trasa, cel mai bine, simultan cu ambele maini.

12.RELEASE(SIMBOLUL ELIBERARII)

Simbolul Eliberarii(Release) – il puteti folosi cu ce titulatura va este mai comod – i-a fost dat lui KAM, ca o cale de a ajunge la la miezul sau in spatele tiparelor negative care pot fi bine ascunse, si, de ale aduce la suprafata, de a le examina, de le elibera, transforma si vindeca.
Acest simbol este pe copreta carti lui KAM: Becoming a Shaman.


13.DREPTATE SI COMPASIUNE

Acest simbol i-a fost dat lui KAM in New York, in data de 11 Septembrie, pe santierul provocat de evenimentele tragice ale acelor zile, unde, din cauza fricii multe suflete au fost blocate intre Lumi. Transmiterea vindecarii catre sufletele dezincarnate este posibila deoarece energiile TERA MAI vin de la Sursa de Energie facuta de Dumnezeu, care este prezent in toate dimensiunile.
Aceste suflete din 11 Septembrie, blocate intre Lumi, care cereau dreptate nu erau gata sa mearga in Lumina. Astfel, Ingerii i-au transmis acest simbol pe tru a ajuta aceste suflete sa invete compasiunea asa cum ele cautau dreptatea.


14.LUMINA LUI CRISTOS SI MARIA

In desenul simbolului, in partea care se refera la Lumina lui Cristos (partea stanga), elementul important sunt cele doua “V”-uri, care sunt trasate impreuna, orizontal ( aceste linii nu sunt un “X”). Ajuta la conectarea la Energia Constiintei Cristicice. Maria (partea din desenul simbolului ca un “M” mic, in dreapta) conecteaza la Maica Domnului, ca Energie a Pamantului(ca Mama Pamant). Folosite impreuna creeaza o vibratie inalta si aduc Lumina in planul fizic, pentru vindecare sau pentru diferite alte necesitati.


Va doresc, tuturor, multa sanatate si numai bine.

Va urma.

joi, 2 decembrie 2010

Despre simbolurile sistemelor TERA MAI REIKI si TERA MAI SEICHEM dezvoltate de Kathleen Ann Milner (1)

            Va voi prezenta toate simbolurile sistemelor TERA MAI REIKI si TERA MAI SEICHEM dezvoltate de Maestra Reiki Kathleen Ann Milner.
            Sunt convins ca va este cunoscut faptul ca unele din simbolurile acestor sisteme sunt utilizate si in sistemele KARUNA REIKI (TM) cat si KARUNA KI REIKI.
            Dupa cum am spus si in cartea mea Karuna Ki Reiki – Vindecare si Evolutie spirituala, referitor la simbolurile tuturor sistemelor energetice, pentru a fi utilizate, este necesar ca acela care doreste sa utilizeze aceste simboluri sa aiba initierile sistemului respectiv, initieri primite de la un Maestru Instructor care le poate transmite.
            Aceasta sistuatie este aplicabila tuturor practicantilor de sisteme energetice, cu exceptia celor care au gradele de Maestru Instructor in Usui Reiki, Gendai Ho Reiki sau Seichem in 7 nivele. Aceasta inseamna ca o persoana, care este Maestru Instructor in cel putin unul din sistemele energetice mentionate mai sus, poate utiliza toate simbolurile pe care le gaseste in alte sisteme, fara a mai fi necesara o initiere speciala in acest sens.
            Ce rezulta de aici?
Rezulta doua directii care pot fi urmate de oricine doreste utilizarea simbolurilor sistemelor energetice, si cu aplicatie concreta, pentru cele doua sisteme TERA MAI: REIKI si SEICHEM:
1.                          In cazul in care persoana doreste utilizarea simbolurilor respectivului sistem, persoana trebuie sa isi gaseasca un Maestru Instructor care sa ii faca toate initierile necesare, pentru a putea utiliza aceste simboluri;
2.                          In cazul in care cel in cauza este Maestru Instructor in Usui Reiki, Gendai Ho Reiki sau Seichem in 7 nivele (in cel putin in unul din aceste sisteme), le poate utiliza fara nici un fel de limitare sau restrictie, in tratamente, functie de datele specifice pentru fiecare simbol. Un Maestru Instructor poate transmite prin initierile pe care le face aceste simboluri, cu observatia ca acesta nu preda sistemele TERA MAI asa cum sunt gandite de Kathleen Ann Milner.
Plecand de la aceste premize, consider ca este foarte util sa prezint celor interesati, toate simbolrile celor doua sisteme energetice in discutie, cu detalierea modurilor de trasare si a efectelor pe care le are fiecare simbol.
Voi relua, cu riscul de a va incarca cu date deja cunoscute, detalierea si a simbolurilor sistemelor TERA MAI REIKI si TERA MAI SEICHEM care sunt cuprinse in sistemele de Karuna Reiki (TM) si Karuna Ki Reiki, pentru a avea panoplia completa a simbolurilor a sistemelor TERA MAI.
Deoarece nu am primit initieri specifice pe sistemele TERA MAI, va voi prezenta toate simbolurile, la rand, urmand ca Dvs. sa hotarati care vi se potrivesc cel mai bine functie de felul vostru propriu de a fi si functie de terapia pe care o faceti, sau daca din aceste simboluri veti hotara sa le transmiteti studentilor Dvs. (numai in cazul in care sunteti Maestru instructor Usui Reiki sau celelelate doua sisteme metionate)..
Va prezint chiar desenele originale, asa cun sunt ele facute si prezentate de Kathleen Ann Milner, pentru a pastra cat mai bine din amprenta lui Kathleen Ann Milner.
Sunt sigur, ca cei care utilizeaza si in prezent unele simboluri Karuna sau Karuna Ki vor gasi aici si utilizari noi.
Voi trece la prezetarea acestor simboluri, cu mentiunea ca numarul lor fiind foarte mare (33 simboluri), ele vor fi prezentate in mai multe articole.
           

1.SIMBOLUL YOD
Acest simbol este litera YOD a alfabetului ebraic, insemna Dumnezeu si permite conectarea cu Divinitatea.
Acest simbol nu este un simbol de initiere, dar daca exista cineva care a primit prin alta initiere (pe alt sistem poate) acest simbol, acesta va avea capacitatea, in mod particular, sa se conecteze la acest simbol pe o cale extrem de plina de semnificatii.


Prin conectarea cu acest simbol, culorile care va vor apare, mental, sunt argintiu si purpuriu.

2.SIMBOLUL ZONAR
Acest simbol lucreaza  bine cu vietile trecute si problemele karmice.
Kathleen Ann Milner (KAM) sugereaza studentilor sai, ca dupa trasarea simbolului  si vocalizarea sa, sa se inchida ochii si sa se urmareasca simbolul pentru a vedea ce se intampla. KAM recomanda acest mod de lucru cu toate simbolurile sitemelor sale.
Alta posibilitate este sa dati simbolul Ingerilor Ceresti dupa trasare, si apoi cereti-le sa ia Ei ceea ce este necesar pentru o situatie sau scop individual, particular. Apoi, asteptati (desigur cu ochii inchisi)  sa vedeti ce vi se reveleaza.


3.SIMBOLUL HARTH
Acest simbol ajuta, prin utilizarea sa, la tratarea problemelor inimii si a problemelor emotionale.
Harth, ajuta deasemenea, la rezolvarea problemelor fizice in care unele negativitati emotionale sunt eliberate, cu efecte pozitive asupra corpului fizic.
Harth reprezinta Iubirea, Frumusetea, Armonia si Echilibrul.
Desenati acest simbol, inchideti ochii, si puteti vedea simbolul ca o piramida tridimesionala. Puteti, de asemenea, sa va vizualizati in piramida. Experimentati aceasta stare.



4.SIMBOLUL HALU
Simbolul Halu este provenit din Zonar, si este amplificat in putere prin inchiderea “Z” din Zonar si prin adaugarea piramidei inalte deasupra “Z”, ceea ce simbolizeaza Energia Mentala Inalta.




5.SIMBOLUL MARA
Simbolul Mara i-a fost dat lui KAM sub denumirea de RAMA de o fosta studenta de a sa, Kellie Ray Marine, in perioada cand ea urma clasa de Maiestrie Usui Reiki cu KAM.
Buddha a schimbat numele in Mara, deoarece, spune El, Mara conecteaza mult mai puternic la energia Pamantului, si Mara ar putea fi utilizata in initiere la talpile picioarelor, la initierea Usui Reiki de gradul 2.
Nota mea: Cred ca acest simbol poate fi foarte fi utilizat in initierea suplimentara  de gradul 2 , la inima si la picioare, in cadrul sistemului Usui Reiki


           
            6.SIMBOLUL HOSANNA
In simbolul Hosanna, sunt de fapt doua simboluri Hossanna, iar primul symbol se traseaza cel din stanga.
Acest simbol i-a fost dat lui KAM de catre Eileen Gurhy in 1992, in New York.
Hosanna insemna “ Ajuta Doamne Dumnezeule”.
Este folosit pentru curatari de orice natura si pentru orice aplicatie.
Dupa ce desenati simbolul si inchideti ochii, puteti cere Ingerilor sa umple simbolul cu Flacara Violeta a Transformarii.
Chemati-l pe Arhanghelul Mihail si Ingerii Focului Violet sa certifice ca s-a atins energie suficienta cand lucrati cu simbolul Hosanna.


Al doilea simbol Hosanna i-a fost dat lui KAM de Sean Grealey.
Simbolul Hosanna (de fapt cele doua Hosanna) poate fi desenat de orice parte a simbolului Cho Ku Rei.

Va doresc, tuturor, multa sanatate si numai bine.

Va urma.